dyrlæge

Find den rette dyrlæge i nærheden af din bopæl

Find den rette dyrlæge i nærheden af din bopæl

Når et kæledyr bliver sygt, er det næsten ikke til at bære. Langt de fleste mennesker, som har – eller har haft – en firbenet ven, ved, at man knytter sig utroligt stærkt til hverandre. Samtidig vil man som ejer af et kæledyr føle sig ansvarlig for dets velbefindende – og det med rette.

Har du valgt at optage en hund eller en kat, eller måske et marsvin, en kanin eller en hamster som en del af sin familie, påhviler det dig at sørge for, at dyrets helbred er sundt, og at det får den nødvendige pleje og omsorg. Og derfor er det vigtigt, at du ved anskaffelsen af dit dyr finder en dygtig dyrlæge, som kan hjælpe dig med at løse eventuelle helbredsmæssige problemer.

Fasanvejens Dyreklinik – når du bor i København

Hvis du og dit kæledyr er bosiddende i København, er det en god idé at vælge en dyrlæge i nærheden. På den måde slipper I begge for lang transport tid. Et dyr, som måske er sygt eller har det skidt, vil blot blive endnu mere stresset af at skulle tilbringe lang tid i sin transportkasse, på bagsædet af en bil eller med det offentlige transport system. Og det kan sagtens lade sig gøre at finde en dygtig og kompetent dyrlæge med en centralt beliggende praksis.

Du kan for eksempel med fordel tjekke Fasanvejens Dyreklinik. Fasanvejens Dyreklinik har eksisteret siden 1980, og er således blandt de mest etablerede dyreklinikker i København. Samtidig hører Fasanvejens Dyreklinik til i den mere velrenommerede ende af spektret, og er befolket af dygtige og veluddannede dyrlæger med hvert sit speciale område, samt veterinær sygeplejersker og klinik assistenter, som brænder for deres arbejde og for dyrenes ve og vel.

Hvis du ønsker at tilknytte dit dyr Fasanvejens Dyreklinik, kan du læse mere om klinikken på fasanvejensdyreklinik.dk