rideskole

Gå til ridning på en rigtig rideskole

Gå til ridning på en rigtig rideskole

I Danmark er ridesport uhyre populært. Mange voksne mennesker har en eller flere heste, som de dagligt rider og passer, samtidig med at flere og flere forældre vælger at investere i en pony til det rideglade barn.

Når man således vælger at anskaffe sig en hest, og gerne vil andet og mere end at ride skovtur, er det en god idé at opsøge en rideskole hvor dygtige instruktører kan hjælpe med at få det bedste ud af ridedyret. Hvad end du er nybegynder, let øvet eller måske amatør konkurrencerytter vil du altid kunne lære mere.

Derfor er det smart at modtage undervisning eller instruktion fra en dygtig og erfaren berider på jævnlig basis. På den måde undgår du at du selv eller din hest udvikler dårlige vaner og en uhensigtsmæssig ridestil. Og så får du bare mere ud af dine daglige rideture, når du og hesten forstår hinanden.

Vælg Team Møllen, når du vil gå til ridning i Haderslev

Er du og din familie bosat i den sydlige del af Jylland kan du med fordel opsøge et af de bedste ridecentre i Danmark nemlig Ridecenter Møllen.

Ridecenter Møllen har til huse i Haderslev og er hjemsted for Team Møllen som er en engageret rideklub med høje ambitioner og et ditto ride niveau. Hos Team Møllen kan du og din hest få undervisning af nogle af de bedste eksaminerede beridere i Danmark, lige som du kan møde og udveksle erfaringer med højt profilerede spring og dressur ryttere.

Børn såvel som voksne kan på Ridecenter Møllen få undervisning, enten på hold eller solo, og der afholdes løbende kurser og foredrag i klub regi. De helt små kan for eksempel komme på kurser i hvorledes man omgås heste i stalden, renser hove, strigler og sadler op. Og øvede ryttere kan blive tilbudt dressur kurser ved eksterne instruktører.

Du kan læse mere om Team Møllen på team-moellen.dk