hundefoder

Hvor meget hundefoder skal der øses op?

Hvor meget hundefoder skal der øses op?

editorial

Som det første skal man være sikker på, at man får købt det rette hundefoder til hunden.

Det gælder både med, at man finder den mad, der passer til hunderacen, men at man også ser på, hvilken alder hunden er, da man skal tilpasse foderet hertil.

Dette skal man så ændre til løbende, så man sørger for at have det rette hundefoder løbende, men heldigvis kan man som regel købe den slags i store portioner af sække, så man ikke skal hen at købe det så tit.

Dette er især smart, hvis man har mange hunde derhjemme, men atter skal man sørge for ikke at blande det sammen, hvis hundene skal have noget forskelligt mad.

Og så kommer vi til selve det, at man skal skænke maden op til hundene, for det kan blive en udfordring i sig selv.

image

Fordel hundefoderet efter behov

Hvis man har mange hunde, der skal have hundefoder samtidig, så kan det nogle gange være bedst, at man giver dem foderet hver for sig, så de ikke forstyrrer hinanden i akten.

Én hund kan jo være hurtigere til at spise maden end de andre, så den begynder at gå i krig i de andres mad, hvor de er langsommere til at spise, og det duer som regel ikke.

Det er atter en grund til, at man skal sørge for, at de får den rette mængde mad, for en hund kan være en grovæder, selvom den ikke har godt af at spise noget mad fra andre hunde.

Som regel står der beskrevet, hvor meget foder hunden skal have og hvor tit, og så kan man få en portionsmåler, som man kan skænke maden op med.

Det er som regel tre gange om dagen, at en hund skal have mad at spise, men det kan variere, så det skal man holde øje med.