hundebur

Vælg det bedste hundebur og køb det online

Vælg det bedste hundebur og køb det online

editorial

Skal din hund med på autoferie sammen med resten af familien – eller nyder I at tage Vovse med i sommerhus eller på besøg hos vennerne i weekenden? Så bør du udstyr familiens bil med et solidt hundebur af den godkendte type.

Kan hunden ikke bare sidde i bilen sammen med os andre?

Det er absolut ikke forsvarligt at have en løs hund i bilen. Selv om det er hyggeligt for ungerne at have deres bedste ven mellem sig på bagsædet bør du overveje den risiko der er forbundet med at have tyve til tredive kilo hund bag dig.

I tilfælde af en ulykke med sammenstød, hårde opbremsninger, udskridninger eller skarpe undvige manøvrer er hunden pludselig et kæmpe faremoment for dig såvel som for resten af din familie. Hvor du selv og børnene er spændt fast med sikkerhedsseler vil hunden blive slynget rundt i bilen, med al den skade dette kan forvolde. Og selv om det ikke går ud over hverken dig eller børnene er hundens overlevelses chancer temmelig ringe efter sådan en omgang.

image

Derfor bør du som den ansvarlige hundeejer – og ditto bilist – placere hunden i et sikkert og stabilt hundebur bag i bilen. På den måde kan både hunden og resten af familien være optimalt beskyttet i tilfælde af ulykker. Og så bliver du samtidig ikke distraheret af hunden, skulle den pludselig kræve opmærksomhed.

Vælg det rette hundebur – sådan gør du

Når du skal vælge hundebur bør du tage udgangspunkt i såvel hundens som bilens størrelse. Det nytter selvfølgelig ikke noget at vælge et stort og rummeligt hundebur hvis det ikke kan være i bilen. Men du bør samtidig ikke gå på kompromis med hundens komfort.

Hos Billiga-Hundburar.se kan du finde hundebure som passer til alle størrelser hunde og alle bil typer. Klik ind og se hele udvalget på https://billiga-hundburar.se/.